To sølvmedaljer og en bronzemadalje til Haslevs ungdomsbowlere ved DM

To sølvmedaljer og en bronzemadalje til Haslevs ungdomsbowlere ved DM i bowling.
 
Haslevs ungdomsbowlere var igen flot repræsenteret ved Danmarks Mesterskabet i bowling , som i år blev holdt i Odense i weekenden d. 13-15. april.  8 spillere var afsted og de stillede op i fem forskellige aldersgrupper. Olieprofilen var en 39 fods og den var ikke nem for spillerne at læse og dermed få deres kugler til at køre rigtig. Så der blev kæmpet med udgangsposition, kuglevalg og fart.Trods udfordringerne var der godt humør og spilleglæde.
 
I den yngste gruppe mikropuslinge, hvor der var 14 drenge fra hele Danmark, var Buster og Adam med. De fik en flot 4. plads i par. I den individuelle række kom Adam ind på en 12.plads .Buster havde virkelig fundet det gode spil frem og kæmpede sig så flot frem til finalen. Den tabte han med kun 6 kegler, så han vandt en flot sølvmedalje.
I puslingerækken for drenge med deltagelse af 16 drenge, stillede Morten op og han endte på en flot 6.plads. 
I juniorrækken for piger med 16 piger til start, stillede Hannah op og hun endte på en 9.plads. 
I juniorrækken for drenge  med deltagelse af 30 drenge, stillede Mathias, William og Nicolas op. William og Nicolas blev nr. 12 i par og Mathias med sin makker fra Ravnsborg bowlingklub vandt sølv. I individuel blev William nr. 29 og Nicolas nr.12. Mathias havde fundet det rette spor og kæmpede sig til en samlet 3. plads.
I ynglinge rækken for drenge med 20 drenge til start, stillede Emil op og han endte på en 16.plads.
 
Alle spillere kom hjem fra en lærerig weekend og ser frem til de sidste turneringskampe, hvor det også tegner til medaljer til Haslevs ungdomsspillere.
 
Har du lyst til at prøve at bowle, så er der træning hver tirsdag fra kl. 16, hvor man er velkommen til at komme og prøve.
 
 
Fra venstre : Mathias og Buster