Årets Fairplaybowler 2014

Christopher Carter er valgt som “Årets Fairplaybowler 2014”.

christopher Carter

Stort tillykke

AFLYST! grundet at kvickly har trukket sig fra aftale.

Sponsorarrangement i Kvickly Haslev,
lørdag d. 23. august 2014 fra kl. til kl. .

Kom og doner alle dine tomme flasker til Haslev Bowling Klub i returautomaten.
Det samlede beløb vil gå til udvikling af spilerne i Haslev Bowlingklub.

Der vil være stillet en bowlingbane op i Kvickly. Når du kommer med din bon fra returautomaten får du 3 kast på banen.
Der er bowling kager til de 30 første der vælter alle kegler i et skud.
Det samlede antal kegler for de 3 kast vil blive lagt sammen. Den der har det højeste keglefald på 3 sammenhængende kast vinder en times bowl og chips for 4 personer i Haslev Bowling Center.
I tilfælde af pointlighed vil der blive trukket lod mellem vinderne.

Foreningernes Dag søndag den 14. september.

Så nærmer Foreningernes dag sig med hastige skridt.
Den afholdes søndag d. 14. September 2014 fra kl. 11 – 15:30
Det foregår på arealerne ved det tidligere Haslev Seminarium.

Vi stiller et telt op med 2 bowlingbaner som alle besøgende kan prøve at spille på.

Vi har brug for hjælp til at bemande telt og baner i løbet af dagen.

Der lægges en tilmeldingsliste i Centeret, som I lige skal besøge for at tilkendegive om i kan eller ikke kan hjælpe på dagen.
I må meget gerne skrive tid på, evt. Opsætning, formiddag, eftermiddag, nedtagning eller lignende.
Så vil Lars prøve at få puslet en vagtplan sammen til dagen.

Senior

Klubmesterskab 2014

Afholdt d. 7 juni.

Så blev klubmestrene for 2014 fundet. Der blev spillet 8 serier, hvorefter mesteren var fundet, og skal lige siges at der ikke var blevet olieret, så der var noget tørt på banerne. Hos damerne var man slet ikke i tvivl, men hos herrene var det en anden snak.

Hos damerne vandt Louise Kock Hansen med 1310 kegler, hun førte suverent hele vejen igennem. Nr, 2 blev hanne Pedersen med 1058 kegler, og Aase Eriksen bliv nr. 3 med 1017 kegler.

Hos herrene vandt John Jensen med 1377 kegler. nr. 2 blev Finn Løje Hansen med 1334 kegler og nr. 3 blev Joakim Jakobsen med 1327 kegler.

Stort tillykke til alle.

SBwU cup finalen: Damerne

Vi har i år haft et damehold med i cup finalen.
De vandt cuppens 2 første runder, og fik en flot 5 plads i finalen.

Stort tillykke til Louise k. Hansen, Brigitte Schlegel, Aase Eriksen og Ditte Eriksen.

Se resultatet her: www.bowlingportalen.dk