Senior

Klubmestrene for 2015 er fundet.

D. 11 april blev sæsonens to klubmestre fundet.

Hos damerne blev det Aase Eriksen, og hos herrene blev det Finn L. Hansen.

Stort tillykke til vinderne!

Klubmesterskabs resultater

klubmesterskab2015

Damerne:

aase-hanne

Fra venstre: Aase Eriksen (1 plads) & Hanne Pedersen (2 plads)

Herrerne:

dick-finn-john

Fra venstre: Dick Eriksen (2 plads), Finn L. Hansen (1 plads) & John W. Jensen (3 plads)

Første Rankingstævne.

Så har 4 af vores ungdomsspillere været til det 1. Rankingstævne i weekenden d. 15-16.august, som blev spillet i World Cup Hallen i Rødovre.
De kom alle hjem med fine resultater.

I pusling stillede Nicolas Carter op , i junior Mathias Voteman og i ynglinge Jonas Iversen og Christopher Carter.
Både i indledende runde og i finalen spillede alle 6 serier.
Nicolas lavede 958 kegler og gik videre til finalespillet som nr. 2. Her lavede han 927 kegler og blev samlet nr. 2 .
Mathias lavede 994 kegler i indledende og gik videre som nr. 14. Den placering holdt han i finalspillet, hvor han lavede 840 kegler.
Jonas lavede 1186 kegler i indledende og gik videre som nr. 12. Han blev nr. 8 efter at have lavet 1230 kegler i finalespillet.
Christopher lavede 1330 kegler i indledende og blev her nr. 1. Han stillede ikke op i finalen, da han ikke kunne få fri fra arbejde.

Så en flot start for vores ungdomsspillere.
Indbydelse til klubmesterskab.

Vi holder klubmesterskab for ungdommen søndag d. 14.juni kl. 10.00 i Haslev Bowling Center.

Når vi har fået alle tilmeldinger, vil vi sammensætte de enkelte rækker, som der skal kæmpes i. Der vil blive spillet mellem 4 og 6 serier.

Der vil være medaljer til 1., 2. og 3. plads.

Giv besked til enten Bjarne eller Rikke, hvis du ønsker at deltage senest tirsdag d. 26.maj til træning.

Det koster 10 kr. pr spillet serie at deltage.

Forældre og søskende er velkomne til at se på og heppe.

Vi glæder os til en sjov dag, der vil på klubbens vegne være en sodavand og lidt snacks.

Sidste dag for træning i år vil være tirsdag d. 16. juni og vi starter op igen tirsdag d.11. august.

Rikke og Bjarne

Afslutningen i holdturneringen.

Den fandt sted i weekenden d. 18-19, april 2015

Puslingeholdet bestående af Mathias og Nicolas fik en suveræn
1. plads.

mathias-og-nicolas

2.holdet bestående af Hannah og Emil fik en 5. plads.

1. holdet bestående af Rasmus, Sarah og Louise fik en fin 4. plads. Desværre blev Sarah skadet under den sidste kampweekend.

Ligaholdet bestående af Jonas, Magnus og Christopher fik også en flot 2. plads og i pokalfinalen fik de en også 2.plads. I pokalfinalen lavede de ny ungdoms-klubrekord med 715 kegler samt for 3 mandshold 6 serier med 3598, et snit på 199,89.

jonas-magnus-christoffer-bjarne

DM for ungdom i Odense Bowling Hal.

I weekenden d.11-12. april var der DM for ungdom i Odense Bowling Hal.

Haslev Bowling Klub havde 4 spiller med:
I mikropuslinge stillende Nicolas Carter op i single og i double sammen med Malde Novak fra Ravnsborg BK.

Der var 13 spillere i gruppen og Nicolas vandt guld i både individuel og i double.‏

nicolas

I ynglinge drenge stillede Magnus Larsen, Jonas Iversen og Christopher Carter op. Der var 37 spiller til start.

Efter de indledende 6 serier lå Magnus som nr. 26 , Jonas som nr. 14 og Christopher som nr. 7. De 12 højest scorende gik videre til semifinalen,( 4 serier) og her avancerede Christopher til en 3. plads og kvalificerede sig dermed til finalespillet, hvor de 4 højest scorende gik videre.

Her kæmpede han sig op til en flot 2.plads og dermed en flot sølvmedalje.

magnus

I par blev Jonas og Christopher nr. 4 og Magnus og hans makker Christian Mathisen fra Ravnsborg BK blev nr. 15

SM single/double - ungdommen

Fra Haslev Bowling Klub var der 6 spillere med til Sjællands mesterskaber i single og double. Alle fik medaljer med hjem

Haslev samlede totalt
6 x guld, 4 x sølv og 1 x bronze

Stort tillykke!

Ungdomslandsholdet.

Vi har to spillere udtaget til bruttotruppen for ungdomslandsholdet.

Det er Christopher Carter og Jonas Halling Iversen.

Christopher har takket nej til at komme i ungdomslandsholdstruppen.

Stort tillykke.