Nyheder

KØGE YOUTH MASTERS 2020

I weekenden d. 6-8.marts blev Køge Youth Masters 2020 afviklet i Ravnsborg Bowling hal. Det er et internationalt ungdomsstævne med spillere fra hele Europa i alderen fra 8-23 år. Hele 12 nationaliteter var repræsenteret.

Haslev Bowling Klub havde 5  spillere med. I alle rækker blev der spillet bedst af 6 serier i indledende runde.

Buster Christensen stillede op i rækken for drenge og piger op til 12 år. Her var der 14 spillere , hvor de 8 højst scorende gik videre til finalespillet. Buster blev nr. 8 og klarede dermed cuttet til finalestep 1. Her blev der spillet bedst af 3 serier og denne kamp blev meget tæt, men den faldt ikke ud til Busters fordel. Han endte på FLOT delt 5. plads.

I rækken for piger ml. 12-18 år stillede Sarah Munch Jensen op. I hendes række var der 33 spillere og her gik de 16 højst scorende efter 6 serier videre. Sarah klarede desværre ikke cuttet og endte på en fin 19.plads.

 
I rækken for drenge ml. ca 12-18 år stillede Morten Poulsen, Mathias Voetman og Nicolas Carter op. I denne række var der 52 spillere og her gik de 16 højst scorende også videre til finalestep 1.
Morten klarede ikke cuttet til finalestep 1 og endte på en 39.plads. 
Mathias var efter indledende på en 14. plads og Nicolas på 6. pladsen, så de gik videre til finalespillet. Her skulle de spille bedst af 3 serier mod hver deres modstander. Mathias tabte desværre og endte på en delt 9. plads. Nicolas vandt sin kamp og kæmpede sig gennem de næste 2 finalesteps og var klar til finalen. Her kunne han ikke matche modspilleren og endte på en FLOT 2. plads.🎳🎳🎳🇩🇰🇩🇰
 
Køge Youth Master 2020 endte med super fine resultater til vores spillere. Vi ønsker dem til lykke med det flotte resultat og dejlig igen at se, at vores ungdom gør sig bemærket ved de store stævner, hvor der også er international deltagelse.👏👏🎳🎳😀
Skulle du få lyst til at prøve at bowle er du velkommen til at komme forbi hver tirsdag ml. kl. 17-19 og få en snak med os.

3 GULDMEDALJER OG 3 SØLVMEDALJER TIL HASLEVS BOWLERE.

I denne weekend blev der afholdt Øst-mesterskabet i single og double for ungdomsspillere i Ravnsborg Bowling hal.  I alt 49 ungdomsbowlere fra hele Øst- Danmark havde taget turen til Ravnsborg Bowling hal.

Haslev Bowling Klub havde 6 spillere med og 4 kom hjem med medaljer. 

Double-mesterskabet blev afgjort ud fra indledende spil = 6 serier.

Single-mesterskabet i alle rækker var det de 6 højst scorende fra indledende serier, der gik videre til finalespillet, som var knock-out spil. Det betyder, at alle spiller en serie, alle mod alle, og den med lavest score ryger ud. Sådan bliver de ved, til der er to tilbage. De to spiller en sidste serie mod hinanden, og den med højst score vinder.

I puslinge drenge stillede Adam og Buster op. De var ialt 7 i deres gruppe og de klarede begge cuttet til finalespillet. Det blev til SØLV i double til dem. I single blev Adam nr. 4 og Buster fik SØLV med 729 kegler på de 5 finale-serier, dvs. 145,8 i snit

I junior pige stillede Sarah op. De var 8 i denne række. Sarah vandt SØLV i double med sin makker fra SAS. I single vandt Sarah GULD med 947 kegler på 5 serier, dvs. 189,4 i snit 

I junior drenge stillede Morten og Nicolas op. 15 drenge kæmpede i denne række om at blive blandt de 6 bedste efter indledende. Morten blev nr. 12. Nicolas klarede cuttet og vandt GULD i både single og double. I finalespillet på 5 serier lavede Nicolas 1106 kegler, dvs. 221,2 i snit.

I ynglinge piger stillede Hannah  op. De var 5 piger i denne række og Hannah endt trods flot spil på 5. pladsen

Så igen en fantastisk weekend af vores ungdomsspillere, som gennem hele stævnet viste super kampånd og fantastisk sportsmanship. 

Fra venstre: Adam, Nicolas, Buster og Sarah

Stævne i Odense

Så har 6 af Haslevs Bowling Klubs ungdomsspillere igen være til et stort stævne. Det var nr. 2 i rækken af 7, som Dansk Bowling Forbund arrangerer for ungdomsbowlere i hele Danmark i sæsonen 2019-2020.
Forældre, spillere og træner havde en super weekend med flot spil og godt humør.
 
Stævnet blev denne gang holdt i Odense, og der blev kæmpet bravt på en olie, der gav store udfordringer for spillerne.
I alle rækker skulle der spilles 6 serier i indledende runde. Herefter gik de 8 højst scorende gik videre til semifinalen. I Semifinalen skulle der spilles yderlig 4 serier.  De 4 spillere med flest samlede kegler efter indledende og semifinale =10 serier gik videre til finalespillet.
 
I Puslilnge-rækken for drenge stillede Buster Christensen og Adam Jensen op. Der var 17 drenge i den række. Buster lavede 864 kegler og Adam 744. Der skulle 729 kegler til for at gå videre til semifinalen, så begge var videre. Efter semifinalen havde Buster 1389 kegler og Adam 1237. Der skulle 1567 kegler til at kvalificere sig til finalen, så med flot spil gik de alligevel ikke videre.
 
I Junior-pige-rækken var der 17 spillere, og her stillede Sarah Munch Jensen op. Hun blev nr. 8 i indledende med 944 kegler og kom med i semifinalen. Efter semifinalen havde Sarah væltet 1548 kegler, der skulle 1747 til for at gå videre til finalen.
 
I Junior drengerækken var der 20 drenge med, og her stillede Morten Poulsen og Niolas Carter op. Morten lavede 855 kegler i indledende og Nicolas 1165. Der skulle 961 kegler til at gå videre, så Morten kom ikke med til semifinalen. Nicolas var videre som nr. 1. Han spillede sig med 1988 kegler på 10 serier i finalespillet og efter nogle spændende knock-out kampe endte han på en flot 2. plads . 
 
I Ynglinge drenge stillede Mathias Voetmann op. Han skulle kæmpe mod 26 andre om en plads i top 8 i første omgang. Desværre lykkedes det ikke, Mathias endte på 9. pladsen med 1126 kegler, der skulle 1137 kegler til for at gå videre til semifinalen.
 
 
 
Nicolas Carter
 

Bowling sæsonen 2019/2020 er i gang

Bowling sæsonen er i gang og 8 af af Haslev Bowling Klubs ungdomsspillere har været til det 1. af 7. individuelle stævner i Ranking Turneringen, hvor ungdomspillere fra hele Danmark deltager.
 
1. Ranking Stævne 2019 var Grøndal Open i København, og det blev  afsluttet med flotte resultater til vores ungdomsspillere.
7 spillere kom hjem med præmier efter flot og spændende spil, hvor de blev udfordret af en svær olie.
I mirkropusling med spillere op til 10 år blev Cecile Frederikke Voetman nr. 5.

Buster Christensen og Adam Jensen stillede op i puslingerækken og blev henholdsvis nr. 2 og nr. 5


I junior drenge blev Nicolas Carter nr. 3 og Morten Poulsen nr. 8

I junior pige blev Sarah Munch nr. 6

I yngligne pige blev Hannah Ellegaard nr. 12
I ynglinge drenge blev Mathias Voetman nr. 6
I ungseniorrækken for unge mellem 18-23 år blev Emil Ellegaard nr. 5
.

2. Ranking Stævne er  i Odense og her stiller flere spillere fra Haslev Bowling Klub også op.

 
Hvis du skulle have lyst til at prøve at gå til bowling, træner vi hver tirsdag ml. kl. 16-17. Her kan du møde op og få en snak med vores trænere om , hvad det vil sige at gå til bowling. Du kan også sende en SMS til ungdomsleder Rikke Carter på 26623478, hvis du ønsker flere oplysninger.
 
 
Bagerst række fra venstre: Emil,Mathias, Nicolas. Foreste række fra venstre: Adam, Buster, Sarah
 
Cecilie

Klubmesterskab senior 2019

Igår d. 5 maj, blev der afholdt klubmesterskab for senior.

Der blev spillet 6 serier europæisk, uden slutspil. Hvor der blev rykket bane efter hver serie. 

Hos herrerne blev stillingen:

Klubmester: Thomas Carter med 1094 kegler.
Nr. 2: Pierre Boquet med 1089 kegler.
Nr. 3: Bjarne Svensson med 1076kegler.

Hos Damerne blev Stillingen:

Klubmester: Ditte Eriksen med 914 kegler.
Nr. 2: Aase Eriksen med 821 kegler.
Nr. 3: Rikke Carter med 706 kegler.

Laveste spiller blev i år Conni Sørensen med 529 kegler, som fik en flaske vin.

Her er resultatet for alle spillerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillykke til vinderne.