Nyheder

Stævne i Odense

Så har 6 af Haslevs Bowling Klubs ungdomsspillere igen være til et stort stævne. Det var nr. 2 i rækken af 7, som Dansk Bowling Forbund arrangerer for ungdomsbowlere i hele Danmark i sæsonen 2019-2020.
Forældre, spillere og træner havde en super weekend med flot spil og godt humør.
 
Stævnet blev denne gang holdt i Odense, og der blev kæmpet bravt på en olie, der gav store udfordringer for spillerne.
I alle rækker skulle der spilles 6 serier i indledende runde. Herefter gik de 8 højst scorende gik videre til semifinalen. I Semifinalen skulle der spilles yderlig 4 serier.  De 4 spillere med flest samlede kegler efter indledende og semifinale =10 serier gik videre til finalespillet.
 
I Puslilnge-rækken for drenge stillede Buster Christensen og Adam Jensen op. Der var 17 drenge i den række. Buster lavede 864 kegler og Adam 744. Der skulle 729 kegler til for at gå videre til semifinalen, så begge var videre. Efter semifinalen havde Buster 1389 kegler og Adam 1237. Der skulle 1567 kegler til at kvalificere sig til finalen, så med flot spil gik de alligevel ikke videre.
 
I Junior-pige-rækken var der 17 spillere, og her stillede Sarah Munch Jensen op. Hun blev nr. 8 i indledende med 944 kegler og kom med i semifinalen. Efter semifinalen havde Sarah væltet 1548 kegler, der skulle 1747 til for at gå videre til finalen.
 
I Junior drengerækken var der 20 drenge med, og her stillede Morten Poulsen og Niolas Carter op. Morten lavede 855 kegler i indledende og Nicolas 1165. Der skulle 961 kegler til at gå videre, så Morten kom ikke med til semifinalen. Nicolas var videre som nr. 1. Han spillede sig med 1988 kegler på 10 serier i finalespillet og efter nogle spændende knock-out kampe endte han på en flot 2. plads . 
 
I Ynglinge drenge stillede Mathias Voetmann op. Han skulle kæmpe mod 26 andre om en plads i top 8 i første omgang. Desværre lykkedes det ikke, Mathias endte på 9. pladsen med 1126 kegler, der skulle 1137 kegler til for at gå videre til semifinalen.
 
 
 
Nicolas Carter
 

Klubmesterskab senior 2019

Igår d. 5 maj, blev der afholdt klubmesterskab for senior.

Der blev spillet 6 serier europæisk, uden slutspil. Hvor der blev rykket bane efter hver serie. 

Hos herrerne blev stillingen:

Klubmester: Thomas Carter med 1094 kegler.
Nr. 2: Pierre Boquet med 1089 kegler.
Nr. 3: Bjarne Svensson med 1076kegler.

Hos Damerne blev Stillingen:

Klubmester: Ditte Eriksen med 914 kegler.
Nr. 2: Aase Eriksen med 821 kegler.
Nr. 3: Rikke Carter med 706 kegler.

Laveste spiller blev i år Conni Sørensen med 529 kegler, som fik en flaske vin.

Her er resultatet for alle spillerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillykke til vinderne.

Tre GULD-, TRE SØLV-, OG TO BRONZE-medaljer

Tre GULD-, TRE SØLV-, OG TO BRONZE-medaljer til Haslevs ungdomsbowlere ved Danmarskmesterskabet i Bowling 2019

Haslevs ungdomsbowlere var igen flot repræsenteret ved Danmarks Mesterskabet i bowling , som i år blev holdt i Grøndals Centeret i København i weekenden d. 9-10. Marts. Der var omkring 100 ungdomspillere fra hele landet samlet, og arrangørerne havde sørget for en weekend, hvor der også var fokus på det sociale samvær, bl.a. med fælles aftensmad lørdag for alle spillere samt partybowling om aftenen.
6 spillere var afsted fra Haslev, og de stillede op i 3 forskellige aldersgrupper.Der blev spillet både individuelt og i par.
Olieprofilen var en 39 fods som gav udfordringer for mange af spillerne. Der blev kæmpet med udgangsposition, kuglevalg og fart.Trods udfordringerne var der godt humør og spilleglæde.

I den yngste gruppe mikropuslinge, stillede der kun 6 drenge op. Her var Buster Christiansen og Adam Jensen med fra Haslev. De fik en flot 2. plads i par. I den individuelle række blev Buster nr. 2 og Adam fik en 4.plads.

I juniorrækken for piger var der 16 piger til start. Her havde vi en pige med, som vandt guld i par og blev nr. 8 i den individuelle række.

I juniorrækken for drenge med deltagelse af 29 drenge, stillede Morten Poulsen og Nicolas Carter op. Morten blev nr. 18 i individuelle række, hvilket er et meget flot resultat, da det er første år for ham i den række.
Nicolas vandt guld i både par og individuel

I ynglinge rækken for drenge med 20 drenge til start, stillede Mathias Voetmann op. Han vandt bronze i både par og individuel.

Alle spillere kom hjem fra en lærerig weekend og ser frem til de sidste turneringskampe, til ØST Trio samt det sidste og afgørende Ranking Stævne, hvor det til alle disse tegner til medaljer til Haslevs ungdomsspillere.

Fra venstew forreste række, Adam og Buster, bagerste række fra venstre Nicolas og Mathias

Indkaldelse til generalforsamling

 

 

 

Haslev d. 1. marts 2019

 

 

Indkaldelse til Generalforsamlingen for Haslev Bowling Klub
Den afholdes:
Onsdag den 27. marts 2019 kl. 19.00
i klublokalet, Lysholm Alle 2, 4690 Haslev

Dagsorden ifølge lovene:

1. Valg af dirigent
2. Bestyrelsens beretning
3. Udvalgenes beretning
4. Regnskab, budget, fastsættelse af kontingent
5. Behandling af indkomne forslag
6. Valg af formand/kasserer
på valg er: Kasserer: Aase Eriksen (ønsker ikke genvalg)
7.a. Valg af bestyrelse
på valg er : Ungdomsleder Rikke Carter (ønsker genvalg)
: Jesper Vedel (ønsker genvalg)
7.b. Valg af bestyrelsessuppleanter
på valg er: Ingen
8. Valg af revisor:
revisor for 1 år - på valg er Dorthe Jensen, (ønsker ikke genvalg)
9. Valg af revisorsuppleant:
revisorsuppleant for 1 år – Karin Rejkjær
10. Valg af medlemmer til forskellige udvalg m.m.
A. Valg af 1 repræsentant til Danmarks Bowling Forbunds
Repræsentantskabsmøde.
B. Evt. Valg af repræsentanter til diverse udvalg.
11. Eventuelt

Vi har brug for at vide, hvis du ikke kan komme, da der er flere vigtige beslutninger omkring økonomien, der skal vedtages.
Derfor meld tilbage på rikke.carter@gmail.com senest d. 20/3-19.

MVH. Bestyrelsen

Læs mere

Køge Youth Masters 2019 overstået

 

Køge Youth Masters 2019 er overstået.

Lørdag d. 2. marts stillede Buster og Adam op i rækken for unge født efter d. 30/6 2006. De spillede 6 serier. Buster lavede 703 og Adam 758. Der var 19 i deres gruppe og de 8 bedste gik videre til finalespillet, cuttet hertil var 970 kegler på 6 serier. Adam blev nr. 17 og Buster nr. 18. 


I gruppen for unge født fra 30/6 2000 til 30/6 2006 stillede Morten, Mathias og Nicolas op. Der var 51 i denne gruppe og de 16 bedste gik videre til finale spillet, her var cuttet 1184 på 6 serier. Nicolas gik videre som nr. 13, men tabte først runde i finale spillet. Mathias blev nr. 24 og Morten nr. 47. 
Så en stor oplevelse at deltage i et stort internationalt stævne med deltagelse af Europas ungdoms spillere.

Godt kæmpet drenge 👏👏🎳
Næste weekend gælder det UDM , hvor vi har 6 spillere til start🎳